Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه اقتصادی ایسکانیوز، مهران قربانی درباره آخرین وضعیت سهمیه سوخت ناوگان سواری عمومی بین‌شهری و تخصیص سوخت بر اساس پیمایش گفت: همان‌طور که روز گذشته نیز اعلام شد سهمیه سوخت سواری‌های عمومی بین‌شهری برای ناوگان تک‌سوز 750 لیتر و برای ناوگان دوگانه‌سوز 450 لیتر تعیین شده است.

وی افزود: البته تا ماه آینده موضوع نصب سامانه پیمایش‌سنج روی ناوگان سواری کرایه اجرا می‌شود و راننده‌هایی که پیمایش بیشتری داشته باشند و مسافر بیشتری جابه‌جا کنند سوخت بیشتری دریافت می‌کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش کرایه سواری عمومی بین‌شهری نداریم

عضو هیأت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با تأکید بر اینکه قیمت کرایه سواری‌های عمومی بین‌شهری افزایش نمی‌یابد، گفت: اگر قانون‌گریزی در این حوزه رخ دهد راننده یا شرکت حمل‌ونقلی در کمیسیون‌های ماده 11 و 12 به تخلفشان رسیدگی می‌شود.

قربانی افزود: از سوی دیگر دفتر نمایندگی سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای در پایانه‌های مسافری مستقر است و مسافران در صورت بروز مشکل یا شکایت می‌توانند به نمایندگان ما در این دفاتر مراجعه کنند.

امکان عضویت سواری‌های شخصی بین‌شهری در اتحادیه‌های تاکسی‌های بین‌شهری

عضو هیأت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای با بیان اینکه سواری‌های شخصی بین‌شهری در این حوزه هیچ سهمیه‌ای ندارند، گفت: در حمل‌ونقل برون‌شهری اولین اصل ایمنی است، تاکسی‌های بین‌شهری دوره‌های آموزشی دیده‌اند و وسایل نقلیه این ناوگان مدام معاینه فنی می‌شوند، آنچه سازمان راهداری به رسمیت می‌شناسد همین سواری‌های کرایه هستند و دیگر وسایل نقلیه هم در صورت نیاز می‌توانند تحت فعالیت اتحادیه سراسری این ناوگان قرار گیرند و راننده و خودرو، کارت هوشمند دریافت کنند.

نصب پیمایش‌سنج روی وانت‌های بین‌شهری تا دو ماه آینده

قربانی درباره سهمیه سوخت وانت‌های بین‌شهری،‌گفت: این گروه وانت‌ها عمدتاً جزو خودروهای پرمصرف هستند و سهمیه سوخت آنها در ناوگان تک‌سوز 300 لیتر‌ و در ناوگان دوگانه‌سوز 120 لیتر تعیین شده است.

عضو هیأت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای ادامه داد:‌ ما پیش از این پروژه خوبی را در این باره شروع کردیم، راننده وانت‌بارها در کنار اینکه امکان اخذ بارنامه از شرکت‌های حمل کالا را دارند، می‌توانند از طریق تلفن همراه خود یا کامیپوتر در خانه، برای خود بارنامه صادر کنند.

معاون حمل و نقل سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای افزود: از دو ماه آینده سامانه پیمایش‌سنج روی ناوگان وانت بین‌شهری نصب می‌شود تا در صورت پیمایش بیشتر و حمل بار بیشتر سوخت بیشتری دریافت کنند.

قربانی تأکید کرد: ما در سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای تجربه خوبی در حوزه پیمایش و پیمایش‌سنج داریم، این سیستم در حمل کالای بین‌شهری خوب عمل کرده است و می‌تواند به عنوان الگو در دیگر بخش‌ها نیز کمک کند.

کرایه ناوگان حمل‌ بار بین‌شهری افزایش نمی‌یابد

عضو هیأت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای گفت: در مورد حمل‌ونقل کالا ما مدل تن - کیلومتر را پیاده کردیم که مؤلفه‌های مشخص دارد بنابراین راننده این دغدغه را ندارد که موضوع کرایه به چه صورت خواهد بود.

وی با اشاره به اینکه قیمت گازوئیل در مصوبه ستاد سوخت تغییری نداشته است، گفت: سوخت به صورت منظم و روتین به ناوگان کامیونی اختصاص می‌یابد بنابراین با اجرای سیستم تن بر کیلومتر هیچ مشکلی در این حوزه وجود ندارد و افزایش کرایه هم نداریم.

فارس

انتهای پیام/

20 / 20 عضو هیأت عامل سازمان راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای کرایه سواری عمومی بین‌شهری مهران قربانی آخرین وضعیت سهمیه سوخت ناوگان سواری عمومی نصب سامانه پیمایش‌سنج روی ناوگان سواری کرایه ناوگان دوگانه‌سوز 450 لیت

منبع: ایسکانیوز

کلیدواژه: کرایه سواری عمومی بین شهری مهران قربانی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iscanews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسکانیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۵۸۲۰۶۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است

تین نیوز

مدیرعامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با بیان اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، گفت: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

به گزارش تین نیوز به نقل از ایسنا، مرتضی ضامنی در نشست معاونان حمل و نقل شهرداری های کلان شهرها و پلیس راهور که در اصفهان برگزار شد، گفت: در حوزه حمل ونقل شهری با چالش های جدی مواجه هستیم که یکی از این چالش ها بحث تبلیغات ناوگان حمل ونقل عمومی است که هم مصوبه شورای ترافیک را دارد و هم پلیس راهور تاکید کرده است و در تمام کشورها اجرا می شود.

وی با تاکید بر اینکه با توجه به وضعیت اقتصادی حاکم بر جامعه نرخ کرایه ها باید کنترل شود، افزود: درحالی که قیمت همه کالاها در کشور تغییر می کند زمانی که نرخ حمل ونقل عمومی تغییر پیدا می کند اعتراض مردم را به همراه دارد درحالی که مبلغی که رانندگان حوزه حمل ونقل کشورمان دریافت می کنند با هزینه ها همخوانی ندارد و با افزایش آن است که کمک هزینه رانندگان تامین می شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور با اشاره به اینکه راننده پایه یکم در اتوبوسرانی های کشور تبدیل به دغدغه شده است، خاطرنشان کرد: پس از سال ها پیگیری توانستیم با کمک دولت سیزدهم و وزارت کشور اتوبوس های نو را به چرخه حمل و نقل عمومی وارد کنیم، شهرداری ها با تمام گرفتاری ها پول تهیه کرده و اتوبوس خریدند که تعدادی از این اتوبوس ها به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ ها بدون راننده هستند.

ضامنی تاکید کرد: فرآیند اخذ پایه یک برای رانندگان اتوبوس را تسهیل می کنیم، اما رانندگان با دریافت پایه یکم با وجود اینکه حقوق دریافتی آن ها از حوزه حمل ونقل شهری بالاتر است یا مهاجرت می کنند یا مشغول کار دیگری می شوند، یکسری مهاجرت از شهرستان ها به شهرهای بزرگ داریم چراکه این شهرها حقوق خوبی به رانندگان پرداخت می کند.

وی ادامه داد: با یک چالش جدی مواجه هستیم که تنها راه حل آن صدور کارت شهری است و طی سال های گذشته نیز اجرا شده بود، تنها تخصص راننده اتوبوس، رانندگی در حوزه اتوبوسرانی شهری باشد که در این راستا نیاز به یکسری الزاماتی داریم که با همکاری پلیس راهور حل شدنی است تا این معضل اجتماعی از حوزه حمل ونقل شهری رفع شود.

مدیر عامل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور گفت: در حوزه وزارت کشور می توان سامانه هایی همچون سرویس مدرسه و مسافربرهای اینترنتی ایجاد کرد، اگر این تبادل اطلاعات به صورت استعلام با پلیس شکل بگیرد به حوزه حمل ونقل کمک می کند.

بر اساس اعلام روابط عمومی و امور بین الملل اتحادیه حمل و نقل مسافر شهری کشور، ضامنی در پایان خاطر نشان کرد: در حوزه سرویس مدارس حساس هستیم، راننده نباید تخلفاتش بالا و پرخطر باشد که رسماً به پلیس اعلام کردیم، می خواهیم بدانیم که تخلفات راننده در چه وضعیتی است و آیا گواهینامه راننده اصالت دارد یا خیر.

آخرین اخبار حمل و نقل را در پربیننده ترین شبکه خبری این حوزه بخوانید

دیگر خبرها

  • پیشنهاد افزایش ۳۵ تا ۴۰ درصدی نرخ کرایه تاکسی در اهواز
  • حمل و نقل ۳۰ میلیون تن کالا توسط ناوگان جاده‌ای هرمزگان
  • آغاز ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج
  • وانت‌های میوه‌فروش در ۱۱ نقطه شهر سنندج ساماندهی می‌شوند
  • طرح ساماندهی وانت‌های میوه‌فروش در سنندج آغاز شد
  • پایان رقابت طرح‌ها در ره‌آورد فناورانه حمل‌ونقل شهری اصفهان
  • تحول ساختاری در فرایند حمل‌ و نقل کالا در استان یزد
  • ناوگان حمل‌ونقل عمومی جدید تهران چگونه خواهد بود؟ | تغییرات جدید در اتوبوس، مترو و موتورسیکلت ها
  • تداوم بارندگی در لرستان/ ریزش کوه در محور «پای آستان»
  • تعدادی از اتوبوس‌های حمل و نقل عمومی به دلیل نبود راننده پایه یک در پارکینگ‌ها مانده است